Готуємо освіжаючий кавуновий гаспачо

Боремося зі спекою за допомогою холодного супу.
 
Як пише РЕДПОСТ, холодна кавуново-томатна страва спеціально для любителів спробувати щось оригінальне і зменшити вплив спеки.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Кавуновий гаспачо

 

Продукти: 

  • 600 г помідорів, 
  • 500 г м'якоті кавуна, 
  • 40 г фіолетової цибулі, 
  • 1 зубчик часнику, 
  • 40 г болгарського перцю, 
  • 2 ст. винного оцту, 
  • 1 ст. оливкової олії, 
  • сіль, 
  • спеції, 
  • соус табаско.

Покроковий рецепт приготування: 

  1. Очистити помідори від шкірки, 
  2. Довільно нарізати всі овочі, кавун та часник. 
  3. За допомогою блендера подрібнити все до однорідності,
  4. Додати інгредієнти, що залишилися 
  5. Збити гаспачо ще раз. 
  6. Подавати суп холодним.

Нагадаэмо, раныше РЕДПОСТ писав, як приготувати картопляні палички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме