Як пише
РЕДПОСТ, холодна кавуново-томатна страва спеціально для любителів спробувати щось оригінальне і зменшити вплив спеки.
Кавуновий гаспачо
Продукти:
-
600 г помідорів,
-
500 г м'якоті кавуна,
-
40 г фіолетової цибулі,
-
1 зубчик часнику,
-
40 г болгарського перцю,
-
2 ст. винного оцту,
-
1 ст. оливкової олії,
-
сіль,
-
спеції,
-
соус табаско.
Покроковий рецепт приготування:
-
Очистити помідори від шкірки,
-
Довільно нарізати всі овочі, кавун та часник.
-
За допомогою блендера подрібнити все до однорідності,
-
Додати інгредієнти, що залишилися
-
Збити гаспачо ще раз.
-
Подавати суп холодним.
Нагадаэмо, раныше РЕДПОСТ писав, як приготувати картопляні палички.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: