Як пише
РЕДПОСТ, цей закусочний салат із яскравим і насиченим смаком з тих страв, які не вимагають особливого приводу – вони просто зручні, смачні та завжди до речі.
Салат із квасолею, ковбасою, огірками та сухариками
Продукти:
-
Консервована квасоля - 300 г
-
Варена ковбаса - 300 г
-
Сухарики - 50 г
-
Твердий сир - 50 г
-
Мариновані огірки - 3 шт.
-
Зелень - за смаком
-
Часник - 1 зубчик
-
Майонез - для заправки
-
Сіль та перець - за смаком
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати варену ковбасу соломкою.
-
Натерти сир на великій тертці.
-
Подрібнити мариновані огірки.
-
Дрібно нарубати зелень та часник.
-
Злити рідину з квасолі, якщо потрібно промити.
-
Змішати всі інгредієнти, окрім сухариків.
-
Посолити, поперчити та заправити майонезом.
-
Додати сухарики перед самою подачею, щоб вони залишилися хрусткими.
-
Подавати охолодженим і відразу - так він найсмачніше.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати ніжні сирні маффіни з вишнею.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
-
П'ять ідей салатів для пікніка: яскраві смаки на свіжому повітрі
-
Готуємо вінегрет: класичний та оригінальні рецепти
-
Ніжний листковий салат-суфле з горбушею
-
Пісний салат з буряком та гранатом
-
Ефектний листковий салат з крабовими паличками та грейпфрутом
-
Готуємо ніжний, лагідний салат з буряком, сиром та яблуком
-
Салат з буряком, цвітною капустою та морквою: легкість, свіжість та користь
-
Салат із буряком, яблуком та волоськими горіхами
-
Яскравий, легкий, швидкий та вітамінний салат з капусти, огірка та перцю
-
Смачно та ситно: три незвичні рецепти салату Олів'є
-
Швидкий та ситний салат з кукурудзою, картоплею та рибою
-
Салат з шинкою, перцем, квасолею та помідорами
-
Класичний рецепт приготування оселедця під шубою: правильна послідовність викладання шарів у салатницю