Як пише РЕДПОСТ, курячі медальйони з цибулею та яблуками — чудовий спосіб додати фруктову нотку до повсякденної м'ясної страви. Таке частування підійде і для сімейної вечері, і для святкового столу.
Курячі медальйони з цибулею та яблуками
Продукти:
-
400 г курячих медальйонів
-
1 яблуко
-
1 цибулина
-
100 г моцарелли
-
2 ст. л. оливкової олії
-
1 год. л. лимонного соку
-
сіль
-
паприка
-
мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування:
-
Злегка відбити курячі медальйони.
-
Збризкати їх оливковою олією та лимонним соком.
-
Приправити медальйони сіллю, паприкою та чорним перцем.
-
Подрібнити цибулю тонкими півкільцями.
-
Обсмажити цибулю в оливковій олії до золотистого кольору.
-
Натерти яблуко на великій тертці.
-
Додати терте яблуко до цибулі.
-
Тушкувати на середньому вогні, поки зайва рідина не випарується - вийде конфітюр.
-
Обсмажити курячі медальйони з двох боків до золотистої скоринки.
-
Викласти на кожен медальйон трохи яблучно-цибулевого конфітюру.
-
Посипати натертою моцарелою.
-
Дати розплавитись під кришкою або в духовці (2–3 хвилини).
-
Подавати гарячими.
-
Можна прикрасити зеленню.