Як пише
РЕДПОСТ, такі мафіни виходять особливо м'якими та ароматними, ідеально підходять як для сімейного чаювання, так і для літнього пікніка. Якщо використовувати заморожені ягоди, достатньо обваляти їх у крохмалі – мафіни будуть пишними та не потечуть.
Сирні маффіни з вишнею
Продукти:
-
200 г борошна
-
150 г вишні, малини, чорниці, абрикосу
-
2 яйця
-
150 г сиру
-
60 мл рослинної олії
-
80 г цукру
-
150 мл молока
-
1 ч. л. розпушувача
Покроковий рецепт приготування
-
Просіяти борошно.
-
Змішати борошно з розпушувачем та цукром.
-
Перетерти сир, щоб не було грудочок.
-
Збити сир з молоком, яйцями та олією до однорідності.
-
Акуратно з'єднати рідку суміш із борошняною основою. Якщо використовуєте заморожену ягоду, обваляти її в ложці крохмалю.
-
Додати вишню до тіста.
-
Розкласти масу по формах для маффінів.
-
Випікати в духовці 30 хвилин при температурі 190°C.
-
Остудити і подавати - мафіни хороші як в теплому, так і охолодженому вигляді.