Рецепт ніжних сирних маффінів з вишнею

Вдале поєднання ніжного тіста та кисло-солодких ягід.
Як приготувати сирні маффіни з вишнею: рецепти
 
Як пише РЕДПОСТ, такі мафіни виходять особливо м'якими та ароматними, ідеально підходять як для сімейного чаювання, так і для літнього пікніка. Якщо використовувати заморожені ягоди, достатньо обваляти їх у крохмалі – мафіни будуть пишними та не потечуть.
 
 

Сирні маффіни з вишнею

Продукти:

  • 200 г борошна
  • 150 г вишні, малини, чорниці, абрикосу
  • 2 яйця
  • 150 г сиру
  • 60 мл рослинної олії
  • 80 г цукру
  • 150 мл молока
  • 1 ч. л. розпушувача
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Покроковий рецепт приготування

  1. Просіяти борошно.
  2. Змішати борошно з розпушувачем та цукром.
  3. Перетерти сир, щоб не було грудочок.
  4. Збити сир з молоком, яйцями та олією до однорідності.
  5. Акуратно з'єднати рідку суміш із борошняною основою. Якщо використовуєте заморожену ягоду, обваляти її в ложці крохмалю.
  6. Додати вишню до тіста.
  7. Розкласти масу по формах для маффінів.
  8. Випікати в духовці 30 хвилин при температурі 190°C.
  9. Остудити і подавати - мафіни хороші як в теплому, так і охолодженому вигляді.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме