Як пише
РЕДПОСТ, це легка, але поживна страва, яка допоможе очистити організм і наповнить енергією. Салат багатий на клітковину, вітаміни і при цьому неймовірно простий у приготуванні.
Салат з буряком, цвітною капустою та морквою
Продукти:
-
200 г сирого буряка
-
150 г сирої моркви
-
200 г цвітної капусти
-
1 ст. л. лимонного соку
-
30 мл оливкової олії (можна замінити лляною або соняшниковою)
-
сіль за смаком
-
мелений чорний перець за смаком
Покроковий рецепт приготування:
-
Підготувати овочі.
-
Ретельно вимити сирі буряки, моркву та цвітну капусту.
-
Буряк і моркву натерти на великій тертці.
-
Цвітну капусту розламати на дрібні суцвіття або нарізати гострим ножем.
-
У глибокій мисці змішай усі овочі.
-
Додати лимонний сік, оливкову олію, трохи солі та дрібку чорного перцю.
-
Перемішати, щоб усі інгредієнти просочилися заправкою.
-
Салат можна подавати відразу або дати настоятися в холодильнику 15-20 хвилин смак стане ще яскравіше.