Як пише РЕДПОСТ, у галушках – лише вода, манка та олія, нічого зайвого.
Пісний суп з манними галушками
Продукти:
-
1 морква,
-
1 цибулина,
-
100 г печериць,
-
1,5 л води
-
зелень
-
спеції,
-
олія,
-
0,5 склянки манки
-
0,5 склянки води.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати усі овочі.
-
Обсмажити цибулю з морквою та грибами до гарного кольору.
-
Закип'ятити 0,5 склянки води.
-
У киплячу воду долити 1,5 ст. олії,.
-
Додати манку.
-
Швидко перемішати тісто.
-
Дати тысту трохи охолонути
-
Розкотати тісто.
-
Нарізати.
-
Сформувати галушки.
-
Закип'ятити воду супу.
-
Викласти у неї овочі.
-
Через 10 хвилин додати галушки.
-
Коли галушки спливуть, приблизно за 7 хвилин, суп готовий.