Рецепт пісного супу з манними галушками

Варіант першої страви для різноманітності раціону.
 
Як пише РЕДПОСТ, у галушках – лише вода, манка та олія, нічого зайвого.
 

Пісний суп з манними галушками

 

Продукти:

 
  • 1 морква,
  • 1 цибулина,
  • 100 г печериць,
  •  1,5 л води
  • зелень
  • спеції,
  • олія,
  • 0,5 склянки манки
  • 0,5 склянки води.
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Нарізати усі овочі.
  2. Обсмажити цибулю з морквою та грибами до гарного кольору.
  3. Закип'ятити 0,5 склянки води.
  4. У киплячу воду долити 1,5 ст. олії,.
  5. Додати манку.
  6. Швидко перемішати тісто.
  7. Дати тысту трохи охолонути
  8. Розкотати тісто.
  9. Нарізати.
  10. Сформувати галушки.
  11. Закип'ятити воду супу.
  12. Викласти у неї овочі.
  13. Через 10 хвилин додати галушки.
  14. Коли галушки спливуть, приблизно за 7 хвилин, суп готовий.
 
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме