Готуємо запіканку з картоплею та грибами

Різноманітний свій раціон за допомогою класичної та смачної страви.
 
Як пише РЕДПОСТ, у страві можна використовувати будь-які гриби, додати моркву, цибулю чи перець. Ми пропонуємо пісний варіант, але страву можна приготувати її з м'ясом, сиром, сметаною чи вершками.
 

Запіканка з картоплею та грибами

 

Продукти:

 
  • 1 кг картоплі,
  • 500 г печериць,
  • 2-3 помідори,
  • 2 цибулини,
  • пісний майонез,
  • спеції.
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Очистити картоплю.
  2. Нарізати картоплю середніми шматочками.
  3. Відварити його до готовності.
  4. Розім'яти в пюре з кількома ложками відвару.
  5. Подрібнити гриби.
  6. Нарізати кружільцями помідори.
  7. Подрібнити цибулю.
  8. Обсмажити цибулю з грибами до випаровування вологи.
  9. Викласти у форму третину картоплі, гриби, картопля, помідори та знову картоплю.
  10. Присипати шари спеціями до смаку.
  11. Останній шар - змастити пісним майонезом.
  12. Готувати запіканку в духовці 40 хвилин при 180 градусах.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме