Як пише
РЕДПОСТ, салат ідеально підходить для пісного меню, оскільки не містить продуктів тваринного походження. Його можна доповнити горіхами, зеленню, часником, яблуками, морквою чи чимось ще, а як варіант заправки розглянути не тільки варіанти рослинних олій, а й лимонний сік або
бальзамічний оцет. Та й буряк можна використовувати не лише у вареному вигляді.
Салат з буряком та гранатом
Продукти:
-
2 варені буряки,
-
2 варені моркви,
-
1 фіолетова цибулина,
-
1 гранат,
-
10 г петрушки,
-
2 ст. гарбузового насіння,
-
3 ст. оливкової олії,
-
2 ст. лимонного соку,
-
2 ч. л. меду,
-
сіль,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування:
-
Віночком збити олію, лимонний сік, мед та спеції.
-
Натерти буряк та моркву на тертці.
-
Подрібнити петрушку із цибулею.
-
Полити все це заправкою.
-
Посипати салат зернами граната і гарбузовим насінням перед подачею.