Рецепт пишних японських млинців

У Японії це популярна вулична страва.
 
Як пише РЕДПОСТ м'які, пухкі, пористі млинці «Хотто Кеекі» (в англомовній вимові «Ноt Сake») - традиційні японські ласощі, які варто скуштувати кожному поціновувачу смачної домашньої випічки. У дослівному перекладі з японської назву страви можна перекласти як «гарячий пиріг», але за складом та зовнішнім виглядом десерт більше схожий на значний розмір оладки або панкейки, приготовлені та обсмажені без олії.
 

Японські млинці

 

Продукти:

 
  • 200 мл молока,
  • 6 ст. густого йогурту,
  • 2 яйця,
  • 300-350 г борошна,
  • 2 ст. розпушувача,
  • 2 ст. цукру,
  • 1 щіпка солі.
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Віночком змішати молоко, цукор, сіль, яйця та йогурт.
  2. Всипати просіяне борошно, з розпушувачем в один захід.
  3. Перемішати тісто, але помішувань має бути мінімальна кількість - 10-15, а тісто має залишитися комковатым.
  4. Злегка змастити розігріту сковорідку олією.
  5. Наливати тісто з висоти приблизно 30 см. а млинець повинен бути розміром трохи більше оладок.
  6. Дочекатися, доки краї схопляться, але серединка залишиться рідкою.
  7. Перевернути блін, для чого його потрібно акуратно підняти і так само кинути з висоти приблизно 30 см.
  8. Довести млинці до готовності під кришкою приблизно 3 хвилини.

 

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати білкові млинці.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме