Духмяний хліб із кукурудзяної каші

Для цієї страви потрібне не борошно, а саме кукурудзяна крупа.
Як приготувати хліб із кукурудзяною кашею
 
Як пише РЕДПОСТ, цей рецепт може бути варіантом, якщо хочеться спекти щось нетривіальне, смачне, корисне та практичне.
 

Хліб із кукурудзяної каші

 

Продукти:

 
  • 350 г пшеничного борошна,
  • 100 г кукурудзяної крупи,
  • 6 г сухих дріжджів,
  • 1 ч. л. цукру,
  • 1 ст. солі,
  • 30 мл рослинної олії,
  • 200 мл води
  • спеції.
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Покроковий рецепт приготування:

  1. Змішати все борошно, дріжджі, сіль та спеції за смаком.
  2. Влити воду.
  3. Замісити.
  4. Залиш масу на півгодини.
  5. Поки що маса відстоюється зварити кукурудзяну крупу з ложкою цукру.
  6. Змішати кашу із тестом.
  7. Вимішати.
  8. Залиш ще на 20 хвилин.
  9. Змастити руки олією.
  10. Сформувати буханець.
  11. Зробити надрізи.
  12. Залиш буханець на 20 хвилин.
  13. Розігріти духовку до 190 градусів.
  14. Випікати хліб 25-30 хвилин.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати ніжний банановий мілкшейк.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме