Фарширований багет з сиром та шинкою

Зручна закуска для будь-якого столу.
Як приготувати фарширований багет з сиром та шинкою
 
Як пише РЕДПОСТ, фарширований багет, по суті, універсальна страва, яка може бути з найрізноманітнішою начинкою, склад якої визначається фантазією того, хто готує. Ми зупинилися на одному рецепті, але ця страва може бути холодною, гарячою, закускою, основною стравою або десертом, що підходить для пікніка, вечірки або просто для швидкого та смачного перекушування.
 
 

Фарширований багет з сиром та шинкою

 

Продукти:

 
  • 1 багет,
  • 200 г сиру,
  • 100 г сметани,
  • 100 г шинки,
  • 1/2 болгарського перцю,
  • 50 г маслин,
  • 30 г каперсів,
  • 1 зубчик часнику,
  • 2 гілочки зелені,
  • спеції.
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Нарізати шинку, солодкий перець. каперси, маслини, часник, зелень.
  2. Розтерти сир зі сметаною до однорідності.
  3. У суміш сиру зі сметаною додати шинку, солодкий перець, каперси, маслини, часник та зелень.
  4. Приправити та перемішати начинку.
  5. Надрізати багет уздовж.
  6. Видалити м'якуш.
  7. Наповнити скоринку начинкою.
  8. Загорнути багет у фольгу або плівку.
  9. Відправити на кілька годин у холодильник.
  10. Нарізати перед подачею.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати картопляні булочки з сиром.
 
Читайте також:
 

 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме