Як пише
РЕДПОСТ, для краси страви можна взяти кілька скибочок перцю різних кольорів.
Паста з шинкою та болгарським перцем
Продукти:
-
100 г пасти,
-
100 г шинки,
-
1 помідор,
-
0,5 болгарського перцю,
-
1 зубчик часнику,
-
50 г твердого сиру,
-
3 гілочки зелені,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати шинку соломкою.
-
Порубати часник.
-
Очистити помідор.
-
Натерти помідор.
-
Нарізати соломкою болгарський перець.
-
Обсмажити пару хвилин.
-
Додати часник та помидор.
-
Готувати ще 5 хв.
-
Приправити.
-
Додай рубану зелень,
-
Змішати соус із відвареною пастою.
-
Посипати тертим сиром.