Яскрава паста з шинкою та болгарським перцем

Смачна, ситна та барвиста страва, яка відмінно підійде для швидкого обіду або вечері.
 
Як пише РЕДПОСТ, для краси страви можна взяти кілька скибочок перцю різних кольорів.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Паста з шинкою та болгарським перцем

 

Продукти: 

 
  • 100 г пасти, 
  • 100 г шинки, 
  • 1 помідор, 
  • 0,5 болгарського перцю, 
  • 1 зубчик часнику, 
  • 50 г твердого сиру, 
  • 3 гілочки зелені, 
  • спеції.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Нарізати шинку соломкою.
  2. Порубати часник.
  3. Очистити помідор.
  4. Натерти помідор.
  5. Нарізати соломкою болгарський перець.
  6. Обсмажити пару хвилин. 
  7. Додати часник та помидор.
  8. Готувати ще 5 хв. 
  9. Приправити.
  10. Додай рубану зелень, 
  11. Змішати соус із відвареною пастою.
  12. Посипати тертим сиром.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме