Смачні та корисні печінкові тюфтельки

Не просто страва, а справжнє джерело вітамінів і корисних речовин.
Як приготувати печінкові тюфтельки
 
Як пише РЕДПОСТ, печінка багата білком, залізом, вітамінами групи B, а також іншими важливими мікроелементами, необхідними нашому організму. До того ж завдяки ніжній текстурі печінкові тефтелі сподобаються як дорослим, так і дітям.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Печінкові тюфтельки

 

Продукти

 
  • печінка - 200 г,
  • рис - 1 ст. ложка,
  • цибуля - 20 г,
  • яйця - 0,5 шт.,
  • пшеничне борошно - 2 ч. ложка,
  • жир - 1 ст. ложка,
  • томатний соус - 1,5 склянки
  • зелень,
  • сіль,
  • перець.
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Печінку промити, очистити від плівок та жилок
  2. Пропустити печінку через м'ясорубку.
  3. Рис перебрати та промити.
  4. Поєднати рис із печінкою.
  5. Цибулю очистити та помити.
  6. Цибулю дрібно нарізати.
  7. Обсмажити цибулю на олії до золотистого кольору.
  8. Змішати цибулю з печінкою.
  9. Додати сире яйце, сіль, перець.
  10. Перемішати.
  11. Масу добре вибити.
  12. Скачати кульки дві штуки на порцію.
  13. Обваляти в борошні.
  14. Обсмажити.
  15. Обсмажені тюфтельки перекласти у форму.
  16. Залити томатним соусом.
  17. Запікати в духовці протягом 1 години.
  18. Подавати з гарніром та соусом, посипавши зеленню.
 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме