Рецепт пісних голубців з грибами та рисом

Смачна та ситна страва за рахунок поєднання різних інгредієнтів
Як приготувати пісні голубці з грибами та рисом
 
Як пише РЕДПОСТ голубці поєднують у собі ніжність рису, ароматність грибів та сочність капусти.
 

Пісні голубці з грибами та рисом

 

Продукти:

 
  • 1,5 кг капусти,
  • 500 г грибів,
  • 200 г вареного рису,
  • 300 г моркви,
  • 200 г цибулі,
  • 50 мл рослинної олії,
  • 200 мл томатного соусу,
  • мелений чорний перець,
  • сіль,
  • 2,5 води.
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Вирізати качан з капусти.
  2. Подрібнити цибулю та моркву.
  3. Помістити овочі в каструлю з киплячою водою і варити.
  4. Періодично діставати та знімати м'яке листя.
  5. Цибулю з морквою обсмажити до золотистого кольору.
  6. Половину засмажки відібрати в інший посуд.
  7. У сковороду всипати гриби нарізані.
  8. Готувати 10 хв.
  9. Всипати рис.
  10. Посолити.
  11. Поперчити.
  12. Перемішати.
  13. Викласти трохи начинки на край капустяного листа.
  14. Повернути краї.
  15. Згорнути рулетик.
  16. Повторити процедуру з заготовками, що залишилися.
  17. Скласти голубці у каструлю.
  18. Додати засмажку, томатний соус, сіль, перець і киплячу воду. Накрити кришкою.
  19. Варити 20 хв.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати італійську пасту Аррабіата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме