Як пише РЕДПОСТ голубці поєднують у собі ніжність рису, ароматність грибів та сочність капусти.
Пісні голубці з грибами та рисом
Продукти:
-
1,5 кг капусти,
-
500 г грибів,
-
200 г вареного рису,
-
300 г моркви,
-
200 г цибулі,
-
50 мл рослинної олії,
-
200 мл томатного соусу,
-
мелений чорний перець,
-
сіль,
-
2,5 води.
Покроковий рецепт приготування
-
Вирізати качан з капусти.
-
Подрібнити цибулю та моркву.
-
Помістити овочі в каструлю з киплячою водою і варити.
-
Періодично діставати та знімати м'яке листя.
-
Цибулю з морквою обсмажити до золотистого кольору.
-
Половину засмажки відібрати в інший посуд.
-
У сковороду всипати гриби нарізані.
-
Готувати 10 хв.
-
Всипати рис.
-
Посолити.
-
Поперчити.
-
Перемішати.
-
Викласти трохи начинки на край капустяного листа.
-
Повернути краї.
-
Згорнути рулетик.
-
Повторити процедуру з заготовками, що залишилися.
-
Скласти голубці у каструлю.
-
Додати засмажку, томатний соус, сіль, перець і киплячу воду. Накрити кришкою.
-
Варити 20 хв.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати італійську пасту Аррабіата.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: