Готуємо італійську пасту Аррабіата

Спеціально для поціновувачів гостріших і пікантніших страв.
Як приготувати італійську пасту Аррабіата
 
Як пише РЕДПОСТ, цей італійський рецепт не стане проблемою при готуванні та урізноманітнить меню.
 
Читайте нас у Facebook,  Telegram та Instagram

Паста Аррабіата

 

Продукти:

 
  • 400 г пасти пенне або іншого виду,
  • 2 цибулини,
  • 2 перцю чилі,
  • 200 мл томатного соку,
  • 200 мл білого сухого вина,
  • 4 зубчики часнику,
  • 50 г пармезану,
  • оливкова олія,
  • сіль,
  • мелений чорний перець.
 

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Подрібнити і злегка обсмажити цибулю з чилі та часником в оливковій олії.
  2. Влити томатний сік із вином
  3. Готувати соус, доки він не увариться вдвічі, періодично помішуючи.
  4. У цей час відварити пасту до напівготовності.
  5. Змішати пасту із соусом.
  6. Влити 100-200 мл відвару.
  7. Посолити
  8. Поперчити
  9. Протушкувати ще кілька хвилин.
  10. При подачі посип пасту тертим пармезаном.
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме