Як пише
РЕДПОСТ, цей італійський рецепт не стане проблемою при готуванні та урізноманітнить меню.
Паста Аррабіата
Продукти:
-
400 г пасти пенне або іншого виду,
-
2 цибулини,
-
2 перцю чилі,
-
200 мл томатного соку,
-
200 мл білого сухого вина,
-
4 зубчики часнику,
-
50 г пармезану,
-
оливкова олія,
-
сіль,
-
мелений чорний перець.
Покроковий рецепт приготування:
-
Подрібнити і злегка обсмажити цибулю з чилі та часником в оливковій олії.
-
Влити томатний сік із вином
-
Готувати соус, доки він не увариться вдвічі, періодично помішуючи.
-
У цей час відварити пасту до напівготовності.
-
Змішати пасту із соусом.
-
Влити 100-200 мл відвару.
-
Посолити
-
Поперчити
-
Протушкувати ще кілька хвилин.
-
При подачі посип пасту тертим пармезаном.