Як пише
РЕДПОСТ, якщо хочете приготувати цю просту страву нашвидкуруч буде дуже доречною.
Салат з шинкою, перцем, квасолею та помідорами
Продукти
-
Шинка чи ковбаса - 200 г
-
Маринований болгарський перець - 250 г
-
Помідори чері - 300 г
-
Квасоля консервована біла - 180 г
-
Мікс салатний – 60 г
Для заправки:
-
Олія - 45 мл
-
Сік лимонний – 15 мл
-
Гірчиця (готова приправа) – 10 г
-
Соєвий соус - 15 мл
-
Сіль – 1/4 год. ложки
-
Перець чорний мелений - 1/8 год. ложки
Покроковий рецепт приготування
-
Помідори чері розрізати навпіл чи нарізати четвертинками.
-
Перець очистити від насіння.
-
Видалити плодоніжку.
-
Нарізати соломкою перець.
-
Шинку нарізати соломкою.
-
Для заправлення салату в піалу відправити олію, лимонний сік, гірчицю, сіль і перець.
-
Перемішати заправлення.
-
У салатник відправити салатний мікс, шинку, помідори, солодкий перець та консервовану квасолю без рідини.
-
Полити салат заправкою.
-
Перемішати салат.
-
Готовий салат подати до столу.