Салат з шинкою, перцем, квасолею та помідорами

Яскрава, швидка, смачна та поживна страва
Як приготувати салат з шинкою, перцем, квасолею та помідорами
 
Як пише РЕДПОСТ, якщо хочете приготувати цю просту страву нашвидкуруч буде дуже доречною.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Салат з шинкою, перцем, квасолею та помідорами

 

Продукти

 
  • Шинка чи ковбаса - 200 г
  • Маринований болгарський перець - 250 г
  • Помідори чері - 300 г
  • Квасоля консервована біла - 180 г
  • Мікс салатний – 60 г
 

Для заправки:

 
  • Олія - ​​45 мл
  • Сік лимонний – 15 мл
  • Гірчиця (готова приправа) – 10 г
  • Соєвий соус - 15 мл
  • Сіль – 1/4 год. ложки
  • Перець чорний мелений - 1/8 год. ложки
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Помідори чері розрізати навпіл чи нарізати четвертинками.
  2. Перець очистити від насіння.
  3. Видалити плодоніжку.
  4. Нарізати соломкою перець.
  5. Шинку нарізати соломкою.
  6. Для заправлення салату в піалу відправити олію, лимонний сік, гірчицю, сіль і перець.
  7. Перемішати заправлення.
  8. У салатник відправити салатний мікс, шинку, помідори, солодкий перець та консервовану квасолю без рідини.
  9. Полити салат заправкою.
  10. Перемішати салат.
  11. Готовий салат подати до столу.
 
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
 
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме