Кальмари в томатному соусі на святковий стіл

Страва, яка поєднує в собі ніжне м'ясо молюска та насичений смак томатів
Як приготувати кальмари в томатному соусі на святковий стіл
 
Як пише РЕДПОСТ, готові кальмари чудово поєднуються з будь-яким гарніром, а страва буде чудовим доповненям до будь-якого святкового столу.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Кальмари у томатному соусі

Продукти:

 
  • 600 г кальмарів,
  • 2 моркви,
  • 1 цибулина,
  • 200 г сметани,
  • 1,5 ст. томатної пасти,
  • 1,5 ст. оливкової олії,
  • 1,5 ст. вершкового масла,
  • сіль,
  • паприка,
  • спеції.
Покроковий рецепт приготування:
  1. Нарізати кільцями кальмари.
  2. Цибулю порізати півкільцями.
  3. Моркву натерти на тертці.
  4. Змішати обидві олії
  5. Обсмажити цибулю та моркву на суміші двох олій до м'якості.
  6. Додай сметану з томатною пастою.
  7. Приправити
  8. Перемішати.
  9. Протушкувати 1 хвилину на слабкому вогні.
  10. Викласти кальмари у цей соус.
  11. Знову перемішати.
  12. Протушкувати ще 3 хвилини.
  13. Зняти блюдо з вогню.
  14. Дати йому настоятись під кришкою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме