Як пише
РЕДПОСТ, серед "фішок" страви - нетривіальна "ємність" з ананаса, в якій вона може подаватися.
Салат з ананасом, рисом та креветками
Продукти
-
відварний рис - 150-170г,
-
консервована кукурудза - 1 банка,
-
консервований або свіжий ананас - 180-200 г,
-
креветки очищені - 100 г,
-
відварені яйця - 3 шт.,
-
соку з банки з ананасом - за смаком,
-
сметана - 2-3 ст. ложки,
-
сіль та перець.
Покроковий рецепт приготування
-
Ананас та яйця нарізати кубиком.
-
Очистити креветки
-
Ананас і яйця змішати з рисом, кукурудзою і креветками.
-
Приправити сіллю, перцем.
-
Додати до салату ананасовий сік, краще натуральний.
-
Заправити салат сметаною.
-
Викласти салат у салатник або в човники з ананаса.