Готуємо ніжний, лагідний салат з буряком, сиром та яблуком

Рецепт вишуканого салату з невеликої кількості популярних інгредієнтів.
Як приготувати салат з буряком, сиром та яблуком
 
Як пише РЕДПОСТ, ця  яскрава страва смачна та  корисна.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Салат з буряком, сиром та яблуком

 

Продукти

 
  • 2 варених буряка,
  • 2 варених яйця,
  • 70-100гр твердого сиру (Маздаам або інший),
  • 1 невелике яблуко,
  • 1 пучок зеленої цибулі,
  • 20 гр петрушки та кропу( за
  • можливістю та бажанням)
  • 2-3 зубчика часнику,
  • 0,5 ч.л. меленого чорного 
  • перцю,
  • сіль за смаком, 
  • 2- 3 ст.л. майонезу.
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Буряки натерти,
  2. Яйця порізати кубиком,
  3. Сир )натерти,
  4. Зелену цибулю дрібно порізати,
  5. Зелень (петрушка, кріп), якщо є,теж порізати,
  6. Яблуко почистити  корку,
  7. Порізати кубиком,
  8. Часник вичавити чи дрібно порізати,
  9. Додати сіль та чорний перець.
  10. Відділити від кожного з нарізаних продуктів (яблуко,яйця,сир,зелень,) приблизно чайну ложку для  фінального оздоблення страви. 
  11. Обїєдати інгредієнти, 
  12. Салат перемішати
  13. Заправити майонезом.
  14. Прикрасити поверхню салату,  підкреслюючи його  привабливість та яскравість,тим самим  нагадуючи про основні інгредієнти  страви. 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати ароматні пряники з гарбуза.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме