Як пише
РЕДПОСТ, ця яскрава страва смачна та корисна.
Салат з буряком, сиром та яблуком
Продукти
-
2 варених буряка,
-
2 варених яйця,
-
70-100гр твердого сиру (Маздаам або інший),
-
1 невелике яблуко,
-
1 пучок зеленої цибулі,
-
20 гр петрушки та кропу( за
-
можливістю та бажанням)
-
2-3 зубчика часнику,
-
0,5 ч.л. меленого чорного
-
перцю,
-
сіль за смаком,
-
2- 3 ст.л. майонезу.
Покроковий рецепт приготування
-
Буряки натерти,
-
Яйця порізати кубиком,
-
Сир )натерти,
-
Зелену цибулю дрібно порізати,
-
Зелень (петрушка, кріп), якщо є,теж порізати,
-
Яблуко почистити корку,
-
Порізати кубиком,
-
Часник вичавити чи дрібно порізати,
-
Додати сіль та чорний перець.
-
Відділити від кожного з нарізаних продуктів (яблуко,яйця,сир,зелень,) приблизно чайну ложку для фінального оздоблення страви.
-
Обїєдати інгредієнти,
-
Салат перемішати
-
Заправити майонезом.
-
Прикрасити поверхню салату, підкреслюючи його привабливість та яскравість,тим самим нагадуючи про основні інгредієнти страви.