Як пише
РЕДПОСТ, копчена або слабосолона червона риба - ідеальна основа для будь-яких закусок. Наприклад, для мініатюрних тарталеток, які чудово прикрасять новорічне свято.
1. Тарталетки з червоною рибою та огірком
Продукти:
-
15 тарталеток,
-
1 огірок,
-
150 г червоної риби,
-
170 г вершкового сиру,
-
спеції,
-
3 гілочки кропу.
Покроковий рецепт приготування:
-
Порубати кріп
-
Змішати вершковий сир із кропом та спеціями.
-
Гарно заповнити тарталетки.
-
Червону рибу та огірок нарізати тонкими слайсами,
-
Згорнути трояндочками
-
Викласти зверху.
2. Тарталетки з червоною рибою та яйцями
Продукти:
-
10 тарталеток,
-
4 яйця,
-
70 г вершкового сиру,
-
200 г червоної риби,
-
3 гілочки кропу,
-
майонез.
Покроковий рецепт приготування:
-
Порубати кріп.
-
Відварити яйця круто
-
Дрібно нарізати їх разом із червоною рибою.
-
Додати кріп, вершковий сир та трохи майонезу
-
Виклади начинку у тарталетки.
3. Тарталетки з червоною рибою та перепелиними яйцями
Продукти:
-
10 тарталеток,
-
5 перепелиних яєць,
-
120 г червоної риби,
-
120 г вершкового сиру,
-
2 гілочки зелені.
Покроковий рецепт приготування:
-
Порубати зелень
-
Змішай вершковий сир із зеленню
-
Наповнити ним тарталетки.
-
Зверху красиво розкласти скибочки червоної риби.
-
Зварити яйця перепелині 4 хвилини після кипіння.
-
Очистити яйця.
-
Розрізати навпіл
-
Виклади зверху.
4. Тарталетки з червоною рибою та твердим сиром
Продукти:
-
12 тарталеток,
-
200 г твердого сиру,
-
150 г червоної риби,
-
1 огірок,
-
2 зубчики часнику,
-
1 пучок зелені,
-
2-3 ст. сметани.
Покроковий рецепт приготування:
-
Дрібно натерти сир
-
Подрібни часник та зелень.
-
Змішати все зі сметаною.
-
Викласти начинку у тарталетки.
-
Зверху покласти скибочки червоної риби та огірка.
5. Тарталетки з червоною рибою та оливками
Продукти:
-
10 тарталеток,
-
100 г червоної риби,
-
10 оливок,
-
140 г вершкового сиру,
-
1 зубчик часнику,
-
2 гілочки зелені.
Покроковий рецепт приготування:
-
Порубати часник
-
Змішати вершковий сир із часником та зеленню.
-
Наповнити тарталетки
-
Зверху викласти скибочки червоної риби та цілі оливки.