Рецепт пісного олів'є з грибами

Страва на той випадок, коли хочеться і поїсти улюблений салат, і не прибавити у вазі.
   
Як пише РЕДПОСТ, салат на новорічний святковий стіл можна приготувати як у звичайному,так й пісному варіанті, замінивши м'ясні продукти та майонез.

 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Пісний салат олів'є з грибами

 

Продукти

 
  • печериці - 450 г;
  • зелений горошок - 400 г;
  • морква - 3 шт.;
  • картопля - 3 шт.;
  • пісний майонез - 250 г;
  • солоні огірки - 300 г;
  • зелена цибуля - 50 г;
  • сіль - за смаком,
  • перець чорний мелений - за смаком.
 
Покроковий рецепт приготування
 
  1. Попередньо відварити гриби (не відварювати, якщо вони консервовані)
  2. Відварити картоплю та моркву.
  3. Злити воду.
  4. Добре охолодити овочі, щоб їх було легко чистити і різати.
  5. Очистити картоплю та моркву від шкірки. 
  6. Нарізати кубиками картоплю, моркву, огірки, гриби.
  7. Скласти все в одну миску.
  8. Дрібно нарізати зелену цибулю.
  9. Додати цибулю до овочів.
  10. Заправити салат пісним майонезом.
  11. Перемішати.
  12. Спробувати. 
  13. Посолити за смаком.
  14. Поперчити за смаком.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати яскравий овочевий суп з пельменями та гарбузом.

 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме