Як пише
РЕДПОСТ, існує безліч рецептів салату-суфле з горбушею. Можна експериментувати з різними інгредієнтами та спеціями, щоб створити свій унікальний смак - додати в суфле як шар або прикрасу сир, гриби, оливки чи інші інгредієнти за смаком. Можна зробити страву більш або менш пісною, на що вплиає жирність майонезу.
Салат-суфле з горбушею
Продукти
консервована горбуша - 2 банки,
морква - 2 шт.,
яйця - 4 шт.,
цибуля ріпчаста - 1/2 шт.,
майонез.
Покроковий рецепт приготування
-
Моркву помити
-
Відварити.
-
Остудити
-
Очистити.
-
Яйця відварити круто,
-
Остудити
-
Очистити.
-
З консервів злити рідину,
-
Горбушу розім'яти виделкою.
-
Моркву натерти на дрібній тертці.
-
Відокремити білки від жовтків.
-
Білки натерти на дрібній тертці
-
Жовтки натерти на дрібній тертці.
-
Цибулю подрібнити.
-
Викласти салат шарами, промазуючи їх майнезом: горбуша, цибуля, білки, морква, жовтки.