Ніжний листковий салат-суфле з горбушею

Цікава та незвичайна страва, з несподіваним, але гармонійним поєднанням ніжного суфле та насиченого смаку риби.
Як приготувати листковий салат-суфле з горбушею
 
Як пише РЕДПОСТ, існує безліч рецептів салату-суфле з горбушею. Можна експериментувати з різними інгредієнтами та спеціями, щоб створити свій унікальний смак - додати в суфле як шар або прикрасу сир, гриби, оливки чи інші інгредієнти за смаком. Можна зробити страву більш або менш пісною, на що вплиає жирність майонезу.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Салат-суфле з горбушею

    
Продукти
 
консервована горбуша - 2 банки,
морква - 2 шт.,
яйця - 4 шт.,
цибуля ріпчаста - 1/2 шт.,
майонез.
 
Покроковий рецепт приготування
 
  1. Моркву помити 
  2. Відварити. 
  3. Остудити 
  4. Очистити.
  5. Яйця відварити круто, 
  6. Остудити 
  7. Очистити.
  8. З консервів злити рідину, 
  9. Горбушу розім'яти виделкою.
  10. Моркву натерти на дрібній тертці.
  11. Відокремити білки від жовтків.
  12. Білки натерти на дрібній тертці
  13. Жовтки натерти на дрібній тертці.
  14. Цибулю подрібнити.
  15. Викласти салат шарами, промазуючи їх майнезом: горбуша, цибуля, білки, морква, жовтки.
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати каву по-румунськи.
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме