Як пише
РЕДПОСТ, це відмінний варіант для холодних і дощових днів, на приготування якого знадобиться мінімум часу.
Суп з пельменями та гарбузом
Продукти на 4 порції:
-
Пельмені - 300 г
-
Гарбуз - 200 г
-
Морква - 1 шт
-
Цибуля ріпчаста (або Шалот) - 1 шт
-
Перець солодкий - 0,5 шт
-
Помідор (великий) - 1 шт
-
Часник – 1 зуб.
-
Горіх мускатний - за смаком
-
Сіль - за смаком
-
Перець запашний - за смаком
-
Зелень - за смаком
-
Олія - 2 ст. л.
-
Лист лавровий - 1 шт
Покроковий рецепт приготування
-
Овочі помити, почистити.
-
Моркву та гарбуз нарізати дрібними кубиками
-
Перець і цибулю порізати тонким пір'ям.
-
У каструлі з товстим дном розігріти олію.
-
Обсмажити нарізані овочі близько 2-3 хвилин|мінути|, постійно помішуючи.
-
Помідор нарізати будь-яким способом (попередньо з нього можна зняти шкірку)
-
Часник дрібно нарубати.
-
Додати часник до овочів
-
Перемішати
-
Смажити 2 хвилини.
-
Посолити.
-
Додати дрібку мускатного горіха і спеції за смаком.
-
Додати лавровий лист.
-
Викласти одним шаром пельмені (можна заморожені).
-
Залити окропом на 2-3 см вище за пельмені
-
Після закипання зменшити вогонь
-
Варити під закритою кришкою до готовності пельменів.
-
Посипати зеленню,
-
Поперчити
-
Подавати до столу.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати простий та витончений рецепт лосося по-італійськи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: