Як пише
РЕДПОСТ, якщо хтось задумався, що приготувати з наявного будинку лосося, варто звернути увагу на цей рецепт, що вимагає наявності мінімуму продуктів до риби і потішить смаком.
Що варто врахувати
-
Заздалегідь покласти рибу в морозилку, щоб було легше різати на оні.
-
За смаком замість запропонованого соусу можна застосувати соус з оливкової олії з оцтом та/або лимонним соком. Головне, не переборщити з лимоном та оцтом.
Лосось по-італійськи
Продукти:
-
філе лосося - 400 г,
-
сметана - 70 г,
-
майонез - 70 г,
-
розмарин,
-
чорний перець.
Покроковий рецепт приготування
-
Змішати сметану, майонез та свіжомелений чорний перець.
-
Винути кістки з філе лосося.
-
Покласти філе у морозильну камеру.
-
Винути філе з морозилки.
-
Нарізати рибу на тонкі, але широкі скибочки.
-
Припустити рибу в окропі 2 хвилини.
-
Викласти філе на тарілку
-
Охолодити,
-
Полити соусом
-
Прикрасити гілочкою розмарину або іншої, за вашим смаком, зеленню.