Як пише
РЕДПОСТ, це особливий напій, який відрізняється від класичної кави своїм насиченим смаком та ароматом
Кава по-румунськи
Інгредієнти
-
кава дрібного помелу або розчинна кава - 6 год. ложок,
-
цукрова пудра - 4 год. ложки,
-
какао-порошок - 2 год. ложки,
-
холодна вода - 4 чашки,
-
цукор,
-
ванілін,
-
вершки.
Покроковий рецепт приготування
-
Каву, цукор та какао змішати у кавнику
-
Залити холодною водою
-
Поставити на вогонь.
-
Як почне закипати, зняти з вогню.
-
Розлити по філіжанках.
-
У кожну чашку покласти цукор і щіпку ванліну,
-
Розмішати.
-
Збити вершки із цукровою пудрою
-
Покласти вершки у кожну чашку.
-
Разом з готовою кавою подати ванілін та вершки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: