Рецепт чаю по-казахськи з вершками

Смачний та зігріваючий національний рецепт.
 
Як пише РЕДПОСТ, у процесі приготування цього напою в Казахстані використовують чорний байховий чай.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Чай по-казахськи

 

Інгредієнти

 
  • чай чорний - 5 год. ложок,
  • окріп - 0,5 л,
  • вершки до смаку.
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Прогріти посуд для заварювання
  2. У посудину всипати листовий чай. 
  3. Залити його окропом.
  4. Через 3 хвилини додати вершки
  5. Розмішати 
  6. Процідити в іншу прогріту посудину.
  7. Знову перелити чай у першу посудину із заваркою.
  8. Отриманої однорідної рідини дати настоятися ще 2 хвилини.
  9. Процідити чай через сито.
  10. Розлити чай із вершками по чашках.
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати курку в кефірі.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме