Як пише
РЕДПОСТ, цей рецепт може бути вдалим варіантом для обіду чи вечері.
Курка в кефірі
Продукти на 5 порцій:
-
Курка 1 кг
-
Кефір нежирний 250 мл
-
Цибуля ріпчаста 150 г
-
Часник 2-3 зубчики
-
Сіль за смаком
-
Перець чорний мелений за смаком
-
Олія рослинна 1 ст.л
-
Молота паприка до смаку
Покроковий рецепт приготування
-
Дрібно нарізати цибулю.
-
Дрібно нарізати часник
-
Курку розрізати на порційні шматки
-
Додати цибулю та часник
-
Приправити сіллю та перцем.
-
Лобувати паприку
-
Влити кефір
-
Перемішати.
-
Залишити маринуватися в холодильнику щонайменше 4 години
-
Змастити олією форму для запікання.
-
Викласти курку.
-
Запікати при 190 градусах 50 хвилин