Поживне овочеве рагу з нутом

Смачний та корисний осінній рецепт.
Як приготувати поживне овочеве рагу з нутом
 
Як пише РЕДПОСТ, ця страва з нутом - турецьким горохом (багато в чому, саме через цього корисного та насиченого вуглеводами представника бобових) - дуже ситна та різноманітна, при цьому повністю веганська.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Що варто врахувати

 
Нут обов'язково треба замочити на 8-12 годин (наприклад, на ніч) у холодній воді, а перед приготуванням промити.
 

Овочеве рагу з нутом

 

Продукти: 

 
  • 100 г сухого нуту, 
  • 240 г помідорів, 
  • 100 г болгарського перцю, 
  • 120 г цибулі, 
  • 100 г моркви, 
  • 50 г стебел селери, 
  • 2 зубчики часнику, 
  • 50 г томатної пасти, 
  • 1 ч. л. цукру,
  • спеції,
  • зелень.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Заздалегідь замочити нут на ніч
  2. Відварити його до готовності за інструкцією. 
  3. Довільно нарізати усі овочі. 
  4. Обсмажити цибулю пару хвилин
  5. Додати моркву з селерою. 
  6. Через 2-3 хвилини додати болгарський перець.
  7. Ще за хвилину додати помідори, томатну пасту, цукор і 100 мл води.
  8. Додати туди ж нут
  9. Приправити все до смаку
  10. Тушкувати рагу 20-30 хвилин на слабкому вогні після кипіння. 
  11. Посипати рубаною зеленню.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
 

 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме