Готуємо борщову заправку на зиму

Заготівля, яка спростить і прискорить приготування борщу і в холодну пору року.
Як приготувати борщову заправку на зиму
 
Як пише РЕДПОСТ, дана заправка буде дуже гарною паличкою-виручалочкою на кухні.          
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Борщова заправка на зиму

 

Продукти

 
  • Помідори – 1 кг
  • Цибуля - 1 кг
  • Морква – 2 кг
  • Капуста – 1 кг
  • Буряк - 1 кг
  • Сіль – 2,5 ст.л.
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Рослинна олія - ​​1 склянка
  • Оцет 9% - 3/4 склянки
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Помідори нарізати півкільцями (часточками), 
  2. Цибулю нарізати півкільцями, 
  3. Капусту нарізати – соломкою. 
  4. Моркву та буряк натерти на великій тертці.
  5. Все, крім буряків, укласти в каструлю
  6. Додати всі спеції, крім оцту. 
  7. Довести до кипіння.
  8. Через 10 хвилин додати буряк та оцет
  9. Прокип'ятити ще 7 хвилин.
  10. Розкласти у гарячі стерилізовані банки
  11. Закатати.
Нагадаємо,  раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати квасоляний суп з кукурудзою.
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме