Як пише
РЕДПОСТ, дана заправка буде дуже гарною паличкою-виручалочкою на кухні.
Борщова заправка на зиму
Продукти
-
Помідори – 1 кг
-
Цибуля - 1 кг
-
Морква – 2 кг
-
Капуста – 1 кг
-
Буряк - 1 кг
-
Сіль – 2,5 ст.л.
-
Цукор - 1/2 склянки
-
Рослинна олія - 1 склянка
-
Оцет 9% - 3/4 склянки
Покроковий рецепт приготування
-
Помідори нарізати півкільцями (часточками),
-
Цибулю нарізати півкільцями,
-
Капусту нарізати – соломкою.
-
Моркву та буряк натерти на великій тертці.
-
Все, крім буряків, укласти в каструлю
-
Додати всі спеції, крім оцту.
-
Довести до кипіння.
-
Через 10 хвилин додати буряк та оцет
-
Прокип'ятити ще 7 хвилин.
-
Розкласти у гарячі стерилізовані банки
-
Закатати.