Пряний та ефектний квасоляний суп з кукурудзою

Простий і швидкий рецепт блюда в мексиканському стилі.
Як приготувати квасоляний суп з кукурудзою
 
 
Як пише РЕДПОСТ, це варіант супу на кожен день, який урізноманітнить ваш раціон, зробить його корисним та смачним. Суп виходить ситним з допомогою квасолі, яскравим з допомогою кукурудзи.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Квасоляний суп з кукурудзою

 

Продукти: 

 
  • 500 г квасолі, 
  • 2 моркви, 
  • 1 болгарський перець, 
  • 3 цибулини, 
  • 1 перець чилі, 
  • 2 зубчики часнику, 
  • 650 г помідорів, 
  • 700 г м'ясного фаршу, 
  • 3 ст. томатної пасти, 
  • 250 г консервованої кукурудзи, 
  • 800 мл води спеції.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Замочити квасолю на ніч
  2. Відварити до готовності. 
  3. Обсмажити фарш на середньому вогні. 
  4. Додати цибулю.
  5. Додати моркву за 5 хвилин 
  6. Додати болгарський перець, часник та чилі ще через 4 хвилини.
  7. Очистити помідори 
  8. Подрібнити у блендері помідори
  9. Відправити до фаршу. 
  10. Туди ж додати томатну пасту
  11. Все перемішати.
  12. Гасити хвилин 30 на слабкому вогні. 
  13. Додати кукурудзу, квасолю та воду
  14. Проварити суп ще 10 хв.
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме