Рецепт фаршированих яєць "Павучки"

За лічені хвилини готуємо нетривіальну та смачну закуску
Як приготувати фаршировані яйця "Павучки" на Хелловін
 
Як пише РЕДПОСТ, страва буквально створена для Хелловіна. Можна дещо поекспериментувати  зі складом фарширування або скористатися пісним майонезом
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Фаршировані яйця "Павучки"

 

Продукти (на 4 порції):

 
  • Яйця – 4-5 шт.
  • Маслини чорні без кісточки – 10-12 шт.
  • Майонез – 1,5 ч. л.
  • Кріп - 3 гілочки
  • Сіль - 2 щіпки
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Курячі яйця відварити заздалегідь протягом 12 хвилин
  2. Різко охолодити яйця у крижаній воді.
  3. Очистити їх від шкаралупи
  4. Ще раз промити. 
  5. Розрізати горизонталлю на дві половинки.
  6. Акуратно викласти жовтки у піалу
  7. Подрібнити промиту зелень кропу.
  8. Також викласти у піалу разом із майонезом. 
  9. Присолити. 
  10. Пам'ятайте вилкою вміст ємності до отримання однорідної маси.
  11. Наповніть білкові половинки начинкою
  12. Акуратно заокруглити її.
  13. Маслини розрізати горизонтально навпіл – це будуть тільця павучків. 
  14. Відкласти убік 6-8 половинок.
  15. Інші нарізати тонкими півкільцями - це будуть лапки павучків.
  16. Викласти на начинку спочатку лапки - у павуків їх 8! 
  17. Потім половинку маслини. 
  18. Так створити усі заготовки.
  19. Викласти фаршировані яйця на блюдце чи тарілку 
  20. Прикрасити свіжою зеленню. 
  21. Подати на вечерю на Хелловін.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме