Як пише
РЕДПОСТ, страва буквально створена для Хелловіна. Можна дещо поекспериментувати зі складом фарширування або скористатися
пісним майонезом.
Фаршировані яйця "Павучки"
Продукти (на 4 порції):
-
Яйця – 4-5 шт.
-
Маслини чорні без кісточки – 10-12 шт.
-
Майонез – 1,5 ч. л.
-
Кріп - 3 гілочки
-
Сіль - 2 щіпки
Покроковий рецепт приготування
-
Курячі яйця відварити заздалегідь протягом 12 хвилин
-
Різко охолодити яйця у крижаній воді.
-
Очистити їх від шкаралупи
-
Ще раз промити.
-
Розрізати горизонталлю на дві половинки.
-
Акуратно викласти жовтки у піалу
-
Подрібнити промиту зелень кропу.
-
Також викласти у піалу разом із майонезом.
-
Присолити.
-
Пам'ятайте вилкою вміст ємності до отримання однорідної маси.
-
Наповніть білкові половинки начинкою
-
Акуратно заокруглити її.
-
Маслини розрізати горизонтально навпіл – це будуть тільця павучків.
-
Відкласти убік 6-8 половинок.
-
Інші нарізати тонкими півкільцями - це будуть лапки павучків.
-
Викласти на начинку спочатку лапки - у павуків їх 8!
-
Потім половинку маслини.
-
Так створити усі заготовки.
-
Викласти фаршировані яйця на блюдце чи тарілку
-
Прикрасити свіжою зеленню.
-
Подати на вечерю на Хелловін.