Готуємо вегетаріанський олів'є

Дієтичний варіант популярного салату.
Як приготувати вегетаріанський олів'є
 
Як пише РЕДПОСТ, для заправки цього салату краще використовувати пісний або веганський майонез. Як готувати пісний варіант цього соусу, ми раніше розповідали. 
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Вегетаріанський олів'є

 

Продукти: 

 
  • 3-4 картоплини, 
  • 2 моркви, 
  • 100 г кореня селери, 
  • 3-4 солоних огірків, 
  • 200 г маринованих печериць, 
  • 100 г маслин, 
  • 200 г консервованого зеленого горошку, 
  • 1 яблуко, 
  • 1 фіолетова цибулина, 
  • пісний майонез.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Відварити картоплю, моркву та корінь селери до готовності. 
  2. Нарізати всі інгредієнти невеликими шматочками
  3. Додати зелений горошок
  4. Заправити салат.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати легкий салат з локшиною швидкого приготування та грибами.

 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме