Як пише
РЕДПОСТ, найпростіше використовувати печериці, але інші свіжі гриби теж підійдуть. Смак салату залежить від вибраних інгредієнтів, з якими можна експериментувати, та заправки. Він може бути як ніжним та легким, так і насиченим та пряним. Класична комбінація локшини, грибів, овочів та соєвого соусу створює гармонійний смак зі східними нотками.
Салат з локшиною швидкого приготування та грибами
Продукти:
-
1 пачка локшини швидкого приготування,
-
150 г грибів до смаку,
-
1 пучок зелені,
-
2-3 ст. соєвого соусу,
-
олія,
-
спеції
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати гриби
-
Обсмажити гриби до готовності в олії.
-
Приправити.
-
Влити соєвий соус.
-
У цей час запарити локшину за інструкцією на упаковці.
-
Змішати її зі смаженими грибами
-
Додати рубану зелень.