Готуємо ніжні рибні котлети із салом

Ніжна, поживна та дієтична страва.
Як приготувати ніжні рибні котлети із салом
 
Як пише РЕДПОСТ, якщо вважаєте звичайні рибні котлети сухуватими, варто спробувати цей рецепт. Підійде як для перекусу, так і для обіду та вечері. Спеції надають страві ароматності та пікантності.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Рибні котлети із салом

 

Продукти: 

 
  • 700 г риби, 
  • 100 г сала, 
  • 2 скибочки білого хліба, 
  • 1 цибулина, 
  • 1 яйце, 
  • спеції, 
  • борошно.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Заздалегідь замочіть хліб у воді.
  2. Пропусти хліб через м'ясорубку з рибою, салом та цибулею. 
  3. Додати спеції.
  4. Додати яйце.
  5. Сформувати котлети.
  6. Обваляти їх у борошні
  7. Обсмажити.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме