Готуємо яскравий гарбузовий пиріг на сковороді

Смачний, сезонний і неймовірно простий рецепт.
Як приготувати гарбузовий пиріг на сковороді
 
Як пише РЕДПОСТ, за бажанням пиріг можна залити глазур'ю або карамеллю.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Гарбузовий пиріг на сковороді

 

Продукти: 

 
  • 180 г борошна, 
  • 120 мл молока, 
  • 50 мл рослинної олії, 
  • 1 яйце, 
  • 100 г цукру, 
  • 1 ч. л. розпушувача, 
  • 300 г гарбуза, 
  • 1 ч. л. апельсинової цедри, 
  • 1 щіпка солі, 
  • 30 г вершкового масла.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Просіяти борошно.
  2. Розтопити на сковороді вершкове масло і половину цукру.
  3. Злегка проварити карамель до однорідності, помішуючи. 
  4. Викласти в неї шматочки гарбуза
  5. Готувати близько 4 хв. 
  6. Перевернути гарбуз
  7. Посипати цедрою.
  8. Віночком збити яйце з молоком та олією. 
  9. Додати цукор, що залишився, сіль і просіяне борошно з розпушувачем.
  10. Вимішати тісто
  11. Залити їм гарбуз 
  12. Готувати пиріг 15-20 хвилин на мінімальному вогні під кришкою. 
  13. Перевернути його за допомогою тарілки 
  14. Готувати ще близько 7 хвилин.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме