Як пише
РЕДПОСТ, за бажанням пиріг можна залити глазур'ю або карамеллю.
Гарбузовий пиріг на сковороді
Продукти:
-
180 г борошна,
-
120 мл молока,
-
50 мл рослинної олії,
-
1 яйце,
-
100 г цукру,
-
1 ч. л. розпушувача,
-
300 г гарбуза,
-
1 ч. л. апельсинової цедри,
-
1 щіпка солі,
-
30 г вершкового масла.
Покроковий рецепт приготування:
-
Просіяти борошно.
-
Розтопити на сковороді вершкове масло і половину цукру.
-
Злегка проварити карамель до однорідності, помішуючи.
-
Викласти в неї шматочки гарбуза
-
Готувати близько 4 хв.
-
Перевернути гарбуз
-
Посипати цедрою.
-
Віночком збити яйце з молоком та олією.
-
Додати цукор, що залишився, сіль і просіяне борошно з розпушувачем.
-
Вимішати тісто
-
Залити їм гарбуз
-
Готувати пиріг 15-20 хвилин на мінімальному вогні під кришкою.
-
Перевернути його за допомогою тарілки
-
Готувати ще близько 7 хвилин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ