Як пише
РЕДПОСТ, овочеві гарніри ідеально поєднуються з будь-яким м'ясом і рибою і гарні власними силами. Нижче один із таких рецептів.
Пряне овочеве рагу у вершках
Продукція:
-
2 баклажани,
-
2 кабачка,
-
2 болгарські перці,
-
1 морква,
-
1 цибулина,
-
3 помідори,
-
100 мл 15% вершків,
-
зелена цибуля,
-
часник,
-
базилік,
-
кінза,
-
0,5 ч.л. солі.
-
0,5 ч.л. перцю,
-
0,5 ч.л. коріандру
-
0,5 ч.л. сухого кропу та часнику.
-
0,5 ч.л. сухий часник.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати всі овочі, крім помідорів, соломкою
-
Злегка обсмажити овочі, крім помідорів, у олії.
-
Влити вершки
-
Довести до кипіння
-
Протушкувати близько 7 хвилин на маленькому вогні під кришкою.
-
Додати помідори, зелену цибулю, зелень, часник та спеції
-
Знову довести до кипіння
-
Зняти рагу з плити.