Готуємо пряне овочеве рагу в вершках

Рецепт примітний багатим набором ароматних спецій.
 
Як пише РЕДПОСТ, овочеві гарніри ідеально поєднуються з будь-яким м'ясом і рибою і гарні власними силами. Нижче один із таких рецептів.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Пряне овочеве рагу у вершках

 

Продукція: 

 
  • 2 баклажани,
  • 2 кабачка, 
  • 2 болгарські перці, 
  • 1 морква, 
  • 1 цибулина, 
  • 3 помідори, 
  • 100 мл 15% вершків, 
  • зелена цибуля, 
  • часник, 
  • базилік, 
  • кінза, 
  • 0,5 ч.л. солі.
  • 0,5 ч.л. перцю, 
  • 0,5 ч.л. коріандру
  • 0,5 ч.л. сухого кропу та часнику.
  • 0,5 ч.л. сухий часник.

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Нарізати всі овочі, крім помідорів, соломкою 
  2. Злегка обсмажити овочі, крім помідорів, у олії.
  3. Влити вершки
  4. Довести до кипіння
  5. Протушкувати близько 7 хвилин на маленькому вогні під кришкою.
  6. Додати помідори, зелену цибулю, зелень, часник та спеції
  7. Знову довести до кипіння
  8. Зняти рагу з плити.
 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме