Готуємо вершкове морозиво на жовтках

Смачні ласощі та вирішення питання, якщо залишилися невикористані жовтки та їх нікуди подіти.
Як приготувати вершкове морозиво на жовтках
 
Як пише РЕДПОСТ, до цього рецепту можна додати горіхи, цукати, шоколад, фрукти або щось ще до смаку.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Вершкове морозиво на жовтках

 

Продукти: 

 
  • 250 мл 33% вершків, 
  • 50 мл молока, 
  • 2 яєчні жовтки, 
  • 75 г цукрової пудри.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Віночком збити жовтки із цукровою пудрою
  2. Поступово влити туди молоко
  3. Проварити заготівлю на середньому вогні до загусання. Але не кип'ятити! 
  4. Міксером збити вершки до стійких піків. 
  5. Акуратно змішати вершки з жовтками
  6. Виклади в контейнер
  7. Забери в морозилку. 
  8. Перемішувати морозиво щогодини до повного застигання.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати яскравий салат зі смажених кабачків та болгарського перцю.

.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме