Як пише
РЕДПОСТ, до цього рецепту можна додати горіхи, цукати, шоколад, фрукти або щось ще до смаку.
Вершкове морозиво на жовтках
Продукти:
-
250 мл 33% вершків,
-
50 мл молока,
-
2 яєчні жовтки,
-
75 г цукрової пудри.
Покроковий рецепт приготування:
-
Віночком збити жовтки із цукровою пудрою
-
Поступово влити туди молоко
-
Проварити заготівлю на середньому вогні до загусання. Але не кип'ятити!
-
Міксером збити вершки до стійких піків.
-
Акуратно змішати вершки з жовтками
-
Виклади в контейнер
-
Забери в морозилку.
-
Перемішувати морозиво щогодини до повного застигання.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати яскравий салат зі смажених кабачків та болгарського перцю.
.