Готуємо мариновані яйця у соєвому соусі

Страва, популярна, як на сході, так і на заході.
Як приготувати мариновані яйця у соєвому соусі
 
Як пише РЕДПОСТ, за таким же принципом можна маринувати не лише курячі, а й перепелині яйця. Страва, коріння якої сягає китайської та японської кухні, успішно прижилося в британській.    
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Мариновані яйця в соєвому соусі

 

Продукти: 

 
  • 8 яєць, 
  • 200 мл соєвого соусу, 
  • 8 ст. води, 
  • 3 ст. винного оцту, 
  • 1,5 ст. цукру.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Відварити, остудити та очистити яйця. 
  2. Цукор розчинити у теплій воді
  3. Змішати цукор з винним оцтом та соєвим соусом. 
  4. Залити яйця маринадом, щоб він повністю їх покривав.
  5. Відправити на 4-6 годин у холодильник.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме