Готуємо тушкований гарбуз з баклажанами та кабачками на сковороді

Ситне рагу із не зовсім стандартного набору овочів
Як приготувати тушкований гарбуз з баклажанами та кабачками на сковороді
 
Як пише РЕДПОСТ, приготувати гарбуз можна буквально як завгодно, але зручніше, найпростіше і найшвидше – це зробити на сковороді.
 

Читайте нас в  Facebook ,  Telegram  и  Instagram

 

Тушкований гарбуз з баклажанами та кабачками на сковороді

 

Продукти:

 
  • 200 г гарбуза, 
  • 200 г кабачків, 
  • 1 баклажан, 
  • 1 морква, 
  • 1 цибулина, 
  • 1 болгарський перець, 
  • 1 зубчик часнику, 
  • 2 ст. томатного соусу, 
  • спеції.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Нарізати всі овочі невеликими шматочками. 
  2. Пару хвилин обсмажити цибулю та моркву.
  3. Додати баклажан з перцем.
  4. Смажити ще 3-4 хвилини. 
  5. Додати гарбуз та кабачок.
  6. Протушкувати рагу 15 хвилин.
  7. Додати томатний соус, часник та спеції. 
  8. Готувати усі разом ще близько 5 хвилин.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати карамельний пудинг.
 

Читайте також:

 

 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме