Як пише
РЕДПОСТ, приготувати гарбуз можна буквально як завгодно, але зручніше, найпростіше і найшвидше – це зробити на сковороді.
Тушкований гарбуз з баклажанами та кабачками на сковороді
Продукти:
-
200 г гарбуза,
-
200 г кабачків,
-
1 баклажан,
-
1 морква,
-
1 цибулина,
-
1 болгарський перець,
-
1 зубчик часнику,
-
2 ст. томатного соусу,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати всі овочі невеликими шматочками.
-
Пару хвилин обсмажити цибулю та моркву.
-
Додати баклажан з перцем.
-
Смажити ще 3-4 хвилини.
-
Додати гарбуз та кабачок.
-
Протушкувати рагу 15 хвилин.
-
Додати томатний соус, часник та спеції.
-
Готувати усі разом ще близько 5 хвилин.