Готуємо карамельний пудинг

Не найшвидший, але доступний і смачний рецепт.
Як приготувати карамельний пудинг
 
Як пише РЕДПОСТ, для цієї страви, дуже популярної в Іспанії та Португалії, фактично, потрібні три продукти, як правило, наявні вдома.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Карамельний пудинг

 

Продукти на 1 порцію

  • Ваніль за смаком
  • Яйце 4 штуки
  • Цукор 4 столові ложки
  • Вершки 200 мілілітрів
  • Молоко 400 мілілітрів

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Молоко, вершки, ваніль та цукор довести до кипіння.
  2. Остудити. 
  3. Розтопити цукор на сковороді. 
  4. Карамель, що вийшла, влити у форми для випічки.
  5. Добре збити яйця.
  6. Додати яйця до молока, вершків, ванілі та цукру. 
  7. Суміш ще раз збити.
  8. Молочну суміш влити у форми для випікання з карамеллю. 
  9. Поставити форми у духовку на 2 години. Температура має бути 120 градусів.
  10. Остудити.
  11. Перевернувши форму, вийняти десерт
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати хрусткі запечені гриби.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме