Як пише
РЕДПОСТ, для цієї страви, дуже популярної в Іспанії та Португалії, фактично, потрібні три продукти, як правило, наявні вдома.
Карамельний пудинг
Продукти на 1 порцію
-
Ваніль за смаком
-
Яйце 4 штуки
-
Цукор 4 столові ложки
-
Вершки 200 мілілітрів
-
Молоко 400 мілілітрів
Покроковий рецепт приготування
-
Молоко, вершки, ваніль та цукор довести до кипіння.
-
Остудити.
-
Розтопити цукор на сковороді.
-
Карамель, що вийшла, влити у форми для випічки.
-
Добре збити яйця.
-
Додати яйця до молока, вершків, ванілі та цукру.
-
Суміш ще раз збити.
-
Молочну суміш влити у форми для випікання з карамеллю.
-
Поставити форми у духовку на 2 години. Температура має бути 120 градусів.
-
Остудити.
-
Перевернувши форму, вийняти десерт