Готуємо хрусткі запечені гриби

Звичні печериці набувають зовсім нового смаку.
 
Як пише РЕДПОСТ, гриби можна зробити справжньою зіркою застілля. 
І ця страва - серед таких.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Хрусткі запечені гриби

 

Продукти: 

 
  • 300 г печериць, 
  • по 1 ст. соєвого соусу 
  • по 1 ст. оливкової олії 
  • по 1 ст. бальзаміка, 
  • часник, 
  • розмарин, 
  • спеції, 
  • 1 яйце, 
  • 100 г панірувальних сухарів, 
  • 1 ст. борошна.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  • Розчавити часник.
  • Злегка розігріти оливкову олію.
  • Змішати печериці з часником, бальзаміком та розмарином. 
  • Зверху вилити оливкову олію.
  • Додати соєвий соус.
  • Додати спеції.
  • Залишити гриби в маринаді щонайменше на півгодини. 
  • Злити зайву рідину
  • Збити яйце.
  • Додати борошно.
  • Обваляти гриби в яйці з борошном. 
  • За допомогою зубочистки вмочити кожен печериця в сухарі
  • Запікати 25 хвилин при 200 градусах.

 

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати баклажани, запечені у горщиках.

 

Читайте також

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме