Як пише
РЕДПОСТ, гриби можна зробити справжньою зіркою застілля.
І ця страва - серед таких.
Хрусткі запечені гриби
Продукти:
-
300 г печериць,
-
по 1 ст. соєвого соусу
-
по 1 ст. оливкової олії
-
по 1 ст. бальзаміка,
-
часник,
-
розмарин,
-
спеції,
-
1 яйце,
-
100 г панірувальних сухарів,
-
1 ст. борошна.
Покроковий рецепт приготування:
-
Розчавити часник.
-
Злегка розігріти оливкову олію.
-
Змішати печериці з часником, бальзаміком та розмарином.
-
Зверху вилити оливкову олію.
-
Додати соєвий соус.
-
Додати спеції.
-
Залишити гриби в маринаді щонайменше на півгодини.
-
Злити зайву рідину
-
Збити яйце.
-
Додати борошно.
-
Обваляти гриби в яйці з борошном.
-
За допомогою зубочистки вмочити кожен печериця в сухарі
-
Запікати 25 хвилин при 200 градусах.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати баклажани, запечені у горщиках.
Читайте також