Готуємо баклажани, запечені у горщиках

Страви в горщиках з духовки завжди виходять дуже смачними та ароматними.
 
Як пише РЕДПОСТ, за бажанням можна додати часник, кінзу, чилі або жменю волоських горіхів.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Баклажани, запечені в горщиках

 

Продукти: 

 
  • 800 г баклажанів, 
  • 500 г помідорів, 
  • 2 перці, 
  • 1 морква, 
  • 2 цибулини, 
  • 3 ст. борошна.

Покроковий рецепт приготування: 

 
  • Нарізати кубиком баклажани та помідори
  • Нарізати трохи дрібніше за інші овочі. 
  • Обсмажити цибулю, моркву та перець до м'якості
  • Додати до них борошно
  • Добре перемішати. 
  • Розкласти інгредієнти по горщиках
  • Запікати 40 хвилин|мінути| при 180 градусах.
 

Читайте також:

 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме