Як пише
РЕДПОСТ, готувати шницель – тонкий шматок м'яса, обсмажений у великій кількості олії – можна по-різному. В Австрії ця страва з'явилася в XIV-XV століттях. Його завезли купці з Італії.
Віденський шницель із курки в духовці
Продукти:
-
1 кг курячого філе,
-
2 яйця,
-
2 ст. жирних вершків,
-
140 г борошна,
-
200 г панірувальних сухарів,
-
0,5 ч.л. соди,
-
0,5 ч.л. меленого чорного перцю,
-
0,5 ч.л. хмелі-сунелі,
-
1 ч. л. солі.
Покроковий рецепт приготування:
-
Куряче філе нарізати товстими пластинами,
-
Загорнути у харчову плівку
-
Ретельно відбити.
-
Яйця змішати з вершками, спеціями, содою та сіллю
-
Злегка збити.
-
Обвалювати м'ясо в борошні
-
Вмочити в кляр
-
Вивалювати в паніровці.
-
Застелить лист.
-
Викласти шницель на лист
-
Запікати 40 хвилин в духовці при температурі 180 градусів.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати кільця кабачків як ананаси на зиму.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: