Готуємо ароматний віденський шницель із курки в духовці

Смачний, м'який та ніжний рецепт, якому понад 500 років.
Як приготувати віденський шницель із курки в духовці
 
Як пише РЕДПОСТ, готувати шницель – тонкий шматок м'яса, обсмажений у великій кількості олії – можна по-різному. В Австрії ця страва з'явилася в XIV-XV століттях. Його завезли купці з Італії.

 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Віденський шницель із курки в духовці

 

Продукти: 

 

  • 1 кг курячого філе, 
  • 2 яйця, 
  • 2 ст. жирних вершків, 
  • 140 г борошна, 
  • 200 г панірувальних сухарів, 
  • 0,5 ч.л. соди, 
  • 0,5 ч.л. меленого чорного перцю, 
  • 0,5 ч.л. хмелі-сунелі, 
  • 1 ч. л. солі.

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Куряче філе нарізати товстими пластинами, 
  2. Загорнути у харчову плівку 
  3. Ретельно відбити. 
  4. Яйця змішати з вершками, спеціями, содою та сіллю
  5. Злегка збити. 
  6. Обвалювати м'ясо в борошні
  7. Вмочити в кляр 
  8. Вивалювати в паніровці. 
  9. Застелить лист.
  10. Викласти шницель на лист
  11. Запікати 40 хвилин в духовці при температурі 180 градусів.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як  приготувати кільця кабачків як ананаси на зиму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме