Готуємо лимонад з апельсинами, огірком та базиліком

Спека не відступає, тому звернемося до нетривіального рецепту традиційного освіжаючого напою.
 
Як пише РЕДПОСТ, у цьому напої з несподіваним поєднанням смаків краще використати зелений базилік.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Лимонад з апельсинами, огірком та базиліком

 

Продукти: 

  • 2 апельсина, 
  • 2 лимони, 
  • 1 огірок, 
  • 2 гілочки базиліка, 
  • 150 г цукру, 
  • 1 л мінералки, 
  • 1 л кип'яченої води.

Покроковий рецепт приготування: 

  1. Нарізати огірок.
  2. Нарізати лимон. 
  3. Нарізати апельсин. 
  4. Видавити сік з цитрусів, що залишилися. 
  5. Порвати руками базилік на дрібні шматочки.
  6. Змішати кип'ячену воду та цукор. 
  7. Додати подрібнені інгредієнти, мінералку, цитрусовий сік
  8. Перемішати.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме