Готуємо холодний суп із кефіру, кавуна, огірків та лимону

Нетривіальний рецепт освіжаючої страви.
Готуємо холодний суп із кефіру, кавуна, огірків та лимону
Як пише РЕДПОСТ, пропонуємо ще один варіант холодного супу, який допоможе освіжитися у спекотний день.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Холодний суп із кефіру, кавуна, огірків та лимону 

Продукти (на 4 порції)

 

  • кефір 2 склянки
  • кавун 0.25 шт.
  • огірки 3 шт.
  • часник 2 зубчики
  • лимон 1 шт.
  • чи апельсин 1 шт.
  • м'ята скільки піде
  • перець мелений за смаком

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Огірки нарізати невеликими кубиками.
  2. Посолити.
  3. Залишити, щоб вони дали сік. 
  4. Часник віджати за допомогою преса.
  5. Часник додати до огірків. 
  6. Перемішати. 
  7. З лимона чи апельсина тонкою стружкою зняти цедру та зберегти. 
  8. Віджати сік. 
  9. Весь апельсиновий чи половину лимонного соку додати до огірків. 
  10. М'якуш кавуна відокремити від кірки.
  11. Вибрати кісточки.
  12. Кавунову м'якоть подрібнити за допомогою блендера. 
  13. Кефір збити. 
  14. Поєднати огіркову масу, подрібнену м'якоть кавуна та збитий кефір
  15. Перемішати
  16. Поставити суп у холодильник на півгодини. 
  17. Перед подачею суп збити
  18. Відразу розлити по тарілках
  19. Посипати меленим перцем, листочками м'яти та стружками цедри.

Раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати тонізуючий айс-американо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме