Готуємо гаспачо з полуницею

Освіжаючий та ароматний холодний суп.
 
Як пише РЕДПОСТ, ми вже неодноразово зверталися до приготування холодного супу гаспачо.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Гаспачо з полуницею

Продукти: 

 

  • 600 г свіжої полуниці, 
  • 300 г помідорів у власному соку, 
  • 20 г сиру страчателла, можна поексперментувати і з іншими 
  • 60 г пшеничного хліба, 
  • 70 г селери, 
  • 150 г огірків, 
  • 100 г болгарського перцю, 
  • половина цибулі червоної, 
  • 1 ст. оливкової олії, 
  • 1 ст. лимонного соку, 
  • сіль, 
  • перець, 
  • червона паприка, 
  • зубчик часнику, 

Покроковий рецепт приготування: 

 

  1. Нарізати хліб кубиками.
  2. Нарізати часник та овочі. 
  3. Змішати 
  4. Залишити маринуватися на годину. 
  5. Збити овочі у блендері до однорідної маси.
  6. Подавати, прикрасивши суп скибочкою сиру та часточками полуниці.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме