Як пише
РЕДПОСТ, ми вже неодноразово зверталися до приготування холодного супу гаспачо.
Гаспачо з полуницею
Продукти:
-
600 г свіжої полуниці,
-
300 г помідорів у власному соку,
-
20 г сиру страчателла, можна поексперментувати і з іншими
-
60 г пшеничного хліба,
-
70 г селери,
-
150 г огірків,
-
100 г болгарського перцю,
-
половина цибулі червоної,
-
1 ст. оливкової олії,
-
1 ст. лимонного соку,
-
сіль,
-
перець,
-
червона паприка,
-
зубчик часнику,
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати хліб кубиками.
-
Нарізати часник та овочі.
-
Змішати
-
Залишити маринуватися на годину.
-
Збити овочі у блендері до однорідної маси.
-
Подавати, прикрасивши суп скибочкою сиру та часточками полуниці.