Готуємо сорбет з абрикосів та банана

Рецепт, який нагадує, що абрикоси використовуються не тільки для приготування компотів, варення та випічки.
 
Як пише РЕДПОСТ, запропонована страва є чудовою альтернативою вершковому морозиву – без молока та яєць.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Сорбет з абрикосів та банана

 

Продукти: 

 
  • 300 г абрикосів, 
  • 150 г бананів, 
  • 2-3 ст. меду.
 

Покроковий рецепт приготування: 

  1. Довільно нарізати абрикоси та банани
  2. Відправити їх на кілька годин у морозилку.
  3. Блендером збити фрукти з медом до однорідності
  4. Розкласти сорбет креманками.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати курячий суп з молоком.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме