Як пише
РЕДПОСТ, млинці можуть бути відмінною основою для різноманітних закусок.
Мішечки з млинців з куркою та грибами
Продукти:
-
500 мл молока
-
3 яйця,
-
200 г борошна,
-
2 ст. рослинного масла,
-
1 ст. цукру,
-
0,5 ч.л. солі,
-
300 г курячого філе,
-
200 г печериць,
-
1 цибулина,
-
100 г сметани,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування:
-
Дрібно нарізати курку.
-
Віночком збити яйця з цукром та сіллю
-
Влити 150 мл молока
-
Втрутити борошно в тісто.
-
Додати молоко і рослинне масло, що залишилося
-
Перемішати ще раз.
-
Смажити тонкі млинці на сковороді
-
Дати їм охолонути.
-
Дрібно нарізати цибулю
-
Обсмажити цибулю з грибами до появи рідини.
-
Додати курку до цибулі з грибами
-
Смажити ще 5 хвилин
-
Потім 10 хвилин протушкувати під кришкою.
-
Приправити начинку.
-
Викласти на млинці по ложці сметани та начинку.
-
Зібрати їх у мішечки.
-
Зав'язати мішечки пером зеленої цибулі або волокнами сиру-кіски.