Готуємо овочі, запечені у омлеті

Страва, яка дуже добре йде на сніданок замість звичайної яєчні.
Як приготувати овочі, запечені у омлеті
 
Як пише РЕДПОСТ, запечені в духовці овочі виходять соковитими і зберігають усі вітаміни, не потрібно багато олії чи інших жирів. І користі значно більше, ніж від смаження. А запекти можна буквально будь-що і з чим завгодно.
 

Читайте нас в  Facebook ,  Telegram  и  Instagram

 

Овочі, запечені у омлеті

Продукти:

 

  • 5 яєць,
  • 150 мл молока,
  • 30 мл рослинної олії,
  • 300 г броколі,
  • спеції,
  • 250 г кабачка,
  • 200 г помідорів.

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Злегка приварити суцвіття броколі
  2. Інші овочі нарізати кубиками
  3. Яйця збити зі спеціями та молоком.
  4. Викласти овочі у форму
  5. Залити омлетом
  6. Запекти в духовці при 180 градусах, поки яйця не схопляться.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати гарбузовий пиріг із кремом.

 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме