Як пише
РЕДПОСТ, запечені в духовці овочі виходять соковитими і зберігають усі вітаміни, не потрібно багато олії чи інших жирів. І користі значно більше, ніж від смаження. А запекти можна буквально будь-що і з чим завгодно.
Овочі, запечені у омлеті
Продукти:
-
5 яєць,
-
150 мл молока,
-
30 мл рослинної олії,
-
300 г броколі,
-
спеції,
-
250 г кабачка,
-
200 г помідорів.
Покроковий рецепт приготування:
-
Злегка приварити суцвіття броколі
-
Інші овочі нарізати кубиками
-
Яйця збити зі спеціями та молоком.
-
Викласти овочі у форму
-
Залити омлетом
-
Запекти в духовці при 180 градусах, поки яйця не схопляться.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати гарбузовий пиріг із кремом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: