Готуємо яскравий гарбузовий пиріг із кремом

Простий, ніжний та легкий десерт.
 
Як пише РЕДПОСТ, смачна страва, яка може і прикрасити навіть найвишуканіший святковий стіл.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Гарбузовий пиріг із кремом

 

Продукты

 

Для тесту:

 
  • 150 г гарбуза,
  • 3 яйця,
  • 0,75 склянка борошна,
  • 0,75 склянки цукру,
  • 1 ст. л. сметани,
  • 1 ч. л. розпушувача,
  • щіпка солі.
 

Для крему:

 
  • 1 склянка цукру,
  • 500 мл молока
  • 4 ст. л. манки,
  • 150 г вершкового масла,
  • 1 ст. л. цедри цитрусових.

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. З молока, манки та цукру зварити манну кашу
  2. Дати кашы трохи охолонути
  3. Збити міксером, додаючи по шматочку олії та всипавши цедру.
  4. Змішати інгредієнти для тесту
  5. Випекти тонкий прямокутний корж
  6. Загорнути у рулет
  7. Остудити.
  8. Акуратно розгорнути корж
  9. Змастити остиглим кремом
  10. Знову загорнути у рол.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Материалы по теме